Kategorier
Billigt boende Fokus Koh Lipe

Bundhaya Resort, Koh Lipe

[button link=”http://www.thailandsresa.nu/boka/bundhaya-resort-koh-lipe” size=”large” color=”silver” window=”yes”]Visa priser[/button]

Ett mycket trevligt boende alldeles intill stranden. Finns flertalet olika rumstyper att välja på. Hotellet har en bra restaurang, trevlig personal, rummen är rena och servicen bra. Bra utgångsläge för Koh Lipes olika nöjen. Man kan inte missa hotellet när man anländer, det ligger mitt på stranden där långtailbåtarna släpper av. Prisvärt boende med utmärkt läge!

Hotellet har gratis Wifi, spa/massage, cykeluthyrning, bar och restaurang.

Bundhaya resort, Koh LipeBundhaya resort, Koh Lipe

Bundhaya resort, utskiktBundhaya resort,rum

Bundhaya resort, strand

Kategorier
Billigt boende Fokus Phuket

The Gallery Hotel, Phuket

[button link=”http://www.thailandsresa.nu/boka/the-gallery-hotel-phuket” size=”large” color=”silver” window=”yes”]Visa priser[/button]

Ett nytt modernt hotell, med en lite piffig design. Det är rent och prydligt på detta centrala hotell. Rummen är rymliga, med bra badrum och en mindre balkong. , Det är nära till stranden, bara ett par minuters  promenad. Finns en lite pool och  jacuzzi. Hotellet ligger bara ett stenkast från Bangla road och dess barer. Trots närheten till allt i staden är det väldigt lugnt och stilla inne på hotellet.

The Gallery, rum

The Gallery, pool

Kategorier
Billigt boende Fokus Koh Samui

Samui Verticolor, Koh Samui

[button link=”http://www.thailandsresa.nu/boka/samui-verticolor-koh-samui” size=”large” color=”silver” window=”yes”]Visa priser[/button]

Ett nytt hotell alldeles intill Chaweng bech, hotellet är enkelt och mycket fräsch det är alltid välstädat och rent. Trevliga rum med bra sängar och badrum med ordentliga duschar.
Hotellet har pool och restaurang, de serveras frukost av enklare slag. Det är promenadavstånd till strand, shopping, och restauranger.

Samui verticolor, rumSamui verticolor, rumSamui verticolor

Kategorier
Billigt boende Fokus Koh Samui

Centara Villas Samui Hotell, Koh Samui

[button link=”http://www.thailandsresa.nu/boka/centara-villas-samui-hotell” size=”large” color=”silver” window=”yes”]Visa priser[/button]

Centara Villas är ett mysigt hotell byggt på ett berg en liten bit utanför allt myller av folk inne i Hat Lamai och Hat Chaweng. Man bor i enskilda parhus i en sluttning ner mot stranden. Naturen är nära inpå och det är otroligt vacker omgivning kring hotellet. Rummen är stora och likaså badrummet som är riktigt rymligt och fräscht. Man har stor altan till sitt lilla hus och man kan även göra ett tillval i form av poolvilla, vilket innebär att man får en egen tillhörande pool till sitt hus. Vid stranden ligger hotellets restaurang där dom har väldigt god mat, dock är priset i restaurangen en aning dyrare än om man äter på de lokala ställena i närheten av hotellet. Hotellets ena pool ligger också intill stranden nära restaurangen. På kvällarna kan man se solnedgången speglas över vattnet.

Hotellets personal är väldigt serviceminded och man får mycket trevligt bemötande från samtliga. Hotellet har en buss som ett par gånger om dagen kör till stan. Vill man åka iväg utanför bussens tider så ordnar hotellet detta för en liten peng (billigare än taxi). Hotellet har också en egen spaavdelning och ett gym.

Centara Villas Samui, poolvillaCentara Villas Samui, pool

Centara Villas Samui Hotell Badrum Centara Villas Samui Hotell Sovrum

Centara Villas Samui, poolCentara Villas Samui Hotell, pool

Centara Villas Samui Hotell, poolvilla